Search Around The Internet

Friday, June 4, 2010

Surfing eficient pe internet

Au fost pana acum multe discutii despre cel mai bun browser existent la momentul actual pe piata.

Voi nume cateva dintre cele mai importante: Internet Explorer, Opera, Chrome, Mozilla Firefox.

Internet Explorer-ul este printre cele mai folosite de cei care stau pe internet un timp relativ scurt sau mediu deoarece se gaseste in mai toate windows-urile care au aparut acum ceva timp.Opera, din punctul meu de vedere, este un browser complicat care mai mult te incurca decat sa te ajute.Chrome a aparut totusi mai recent si si-a castigat deja destui fani datorita multor optiuni pe care le are.Este in pas inainte spre un progres apropiat.Dar preferatul meu ramane tot Mozilla Firefox si probabil singurul lucru care m-ar obliga sa nu-l mai folosesc ar fi sa se intrerupa update-urile la el sau sa fie retras de pe piata.Merge mai rapid si mai usor decat altul folosit pana acuma.Si nu are atatea bug-uri cand vine vorba de salturi rapide intre site-uri cu pop-upuri.

Dar nu ma astept sa ma credeti pe mine ci sa le incercati si sa reveniti cu comentarii.

Ar fi bine de stiut daca cunoasteti alte browsere pe care le-ati incercat si se comporta bine sau mai bine in comparatie cu cele enumerate.Daca stiti va rog sa scrieti aici.

1 comment:

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alătură-te echipei noastre! ONmusique caută sa-si lărgească echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor Felicitări pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat! Cu Stimă Dan!

    ReplyDelete